Vremuri noi, oameni noi – Influență versus control

Realitatea este că pentru fiecare dintre noi, oameni și companii, există atât momente dificile cât și foarte bune.

Provocarea cu Middle Managementul

Foarte recent, la o conferință, discutam cu un membru al top managementului unei companii globale, cu 4000 de angajați în România …

Articolul este publlicat în nr. 280 la Revistei Cariere, apărută în octombrie 2022.

Eficientizarea timpului în organizații ierarhice vs starea de bine a angajaților

În organizațiile ierarhice, aparent totul este bine organizat și fiecare știe ce are de făcut. Sunt task-uri precise, există o predictibilitate în ceea ce privește modul în care se desfășoară activitățile.

Managementul timpului. Greșeli (nevinovate)

Zilele trec una după alta, ești epuizat(ă) și totuși când tragi linie nici nu îți amintești concret ce ai făcut.

Efectul butterfly. Priorități personale și profesionale în vreme de criză

Este un an atipic. Poate am stabilit priorități anuale și trimestriale, la nivel personal, cât și profesional, ca în alți ani, dar situația nu reconfirmă progresul potrivit previziunilor. Este timpul să recalibrăm prioritățile și așteptările pentru a ne păstra realismul în activitatea desfășurată.

Cum organizezi timpul și bugetul familiei pentru o viață echilibrată

Nu doar în afaceri vorbim despre organizarea timpului și a banilor. Situația este mult mai puțin delicată când în ecuație intră  2 sau mai multe persoane și de-a dreptul complexă atunci când familia are unul, doi sau chiar mai mulți copii.

Ce înseamnă să ai o relație bună cu timpul. 5 sfaturi practice pe care ți le dă Cătălina Duțu

Atunci când ai o relație bună cu timpul, începi să ai o relație bună cu tine și cu viața ta.

Cursuri de management realizate de EMBA – Cătălina Duțu

Bucuria de a aduna experiențe, cunoștințe, atitudini și aptitudini se poate transforma adesea în dorința de a transmite și celor aflați într-un moment  de impas sau într-un moment în care au nevoie de îndrumare, o lecție cât mai concentrată din cele acumulate

Mergi la interviu? Câteva întrebări pe care recrutorii le-ar putea pune să verifice abilitățile de managementul timpului

Interviurile la care mergem ne dau câteva emoții fie că suntem la început de carieră, fie că avem deja experiență.

Cine sunt? Ce vreau să fac? Catalina Dutu – trainer management

Sunt un om. Pur și simplu un om. Am reușit după durere, încercări și suferință să înțeleg cine sunt. Poate părea banal să spui că ești om… Pare evident, nu-i așa?

Stabilirea priorităților pentru 2022… Cătălina Duțu, EMBA – fondator Eagle Consult & Services recomandă 7 teme de gândire

Este finalul unui an atipic pentru noi oamenii și pentru afacerile din care facem parte. Mai suntem încă într-o lună decembrie cu de toate.

5 pași pentru stabilirea priorităților pentru 2022

În cazul în care simți că ești un pic copleșit de tot ceea ce ai de făcut zilnic și nu reușești în niciun fel să obții acea împăcare pe care o dorești de la sfârșitul fiecărei zile de activitate, ne-am gândit să venim în ajutorul eficientizării ritmului tău de viață cu 5 pași în stabilirea proprietăților pentru 2022.