Despre atelier

Următorul atelier va avea loc în București la data 8 iunie 2024, în intervalul orar 09:30-18:00. Locația va fi comunicată ulterior.

Urmează să susții un discurs public și ești cuprins(ă) de emoții?

Noaptea nu te poți odihni, îți este greu să decizi ce vei spune în cele câteva minute pe care le ai la dispoziție?

Ai face orice să nu fii nevoit(ă) să vorbești în fața atâtor oameni doar că…ai conceput, cu multă muncă, cu implicare și cunoștințe, produse și/sau servicii pe care este nevoie să le prezinți (și) prin intermediul discursurilor publice cu impact!

De cele mai multe ori, profesioniștii din diferite domenii, sunt concentrați pe ceea ce știu să facă cel mai bine și le lipsesc abilitățile de public speaking, pe care nu le-au dobândit din școală și pe care le-au perfecționat din mers, fără să apleze la specialiști.

De aici și teama foarte mare pe care majoritatea dintre noi o are pentru vorbitul în fața celorlalți, fie că aceștia sunt colegi, clienți, parteneri de afaceri, potențiali investitori etc.

Doar că vine un moment în care este nevoie să te exprimi clar și pe înțelesul publicului pentru ca mesajul tău să ajungă de la inima ta direct la inimile celorlalți.

Este nevoie impetuoasă ca vocea ta să fie auzită, să poți vorbi fără emoții, concis, să te prezinți pe tine, produsele și/sau serviciile tale, planurile tale etc.

Este momentul pentru Human to Human Speaking. Îți garantăm că și tu poți, indiferent cât de stingher ești pe scenă, în fața colegilor tăi.

Te invităm să afli cum se poate să faci foarte bine și acest lucru.

Ce propunem?

Știm că ești sătul(ă) de teorie, de sfaturi și recomandări pe care nu înțelegi exact cum să le pui în practică, deși la început sună ușor de aplicat.

Noi îți propunem un atelier practic, extrem de interactiv, cu exerciții și feedback personalizat, adaptat 100% nevoilor tale.

Înscrie-te la un atelier la finalul căruia vei avea instrumentele necesare pentru a te pregăti de fiecare dată când vei avea de susținut un discurs public, fără teamă și în urma căruia îți îndeplinești obiectivele propuse.

De ce noi?

Am conceput și susținem acest atelier îmbinând cele două perspective:

 • Cătălina Duțu (absolvent al unui program internațional de Executive MBA) vine cu perspectiva consultantului de strategie de afaceri, își aduce contribuția la crearea unui conținut de afaceri adecvat publicului țintă, clar, concis și valoros;
 • Filip Ristovski (doctor în artă teatrală), aduce tehnicile specifice folosite de actori pentru pregătirea cu rigurozitate a unui discurs public, tehnici pe care le folosesc speakerii la cel mai înalt nivel.

Facem echipă, împreună cu tine, pentru a fi pregătit de fiecare dată atunci când ai de făcut o prezentare în fața publicului.

Pentru cine este atelierul de Human to Human Speaking?

Atelierul se adresează:

  • celor care își prezintă produsele și/sau serviciile în cadrul întâlnirilor de networking;
  • antreprenorilor și oamenilor de vânzări;
  • profesioniștilor care prezintă frecvent situații și rapoarte în fața colegilor, clienților sau a partenerilor de afaceri;
  • celor care susțin pitch-uri de prezentare pentru investitori;
  • speakerilor de la conferințe de profil;
  • celor care vor să își învingă teama de a vorbi în public.

Atelierul NU ESTE pentru:

  • experții în discursuri publice;
  • cei pentru care activitatea nu presupun interacțiunea cu alte persoane;
  • cei care nu vor să își depășească frica de a vorbi în public;
  • cei care au alte interese și priorități profesionale.

Concret, care este structura atelierului de Human to Human Speaking?

În prima sesiune, facem exerciții de încălzire  pentru dobândirea abilităților de public speaking:

 • Prezentarea interactivă a trainerilor și a participanților
 • Stabilirea nivelului actual al abilităților de public speaking
 • Setarea obiectivelor individuale
 • Analiza unui discurs public cu impact

În cadrul celei de-a doua secțiuni, deprinzi primele patru componente ale unui discurs public:

 • Exerciții practice pentru fiecare componentă
 • Trick & tips pe parcursul exercițiilor
 • Feedback personalizat

Cea de-a treia secțiune continuă cu celelalte trei componente ale unui discurs public, ulterior vorbim despre conținutul de afaceri, concis și pe înțelesul publicului țintă.

 • Exerciții practice pentru fiecare componentă
 • Trick & tips pe parcursul exercițiilor
 • Feedback personalizat

Cea de-a patra secțiune îți oferă posibilitatea de a pregăti și susține un discurs public, human to human, cu integrarea tuturor componentelor discursului public, respectiv informațiile și tehnicile dobândite în cadrul atelierului.

Abilitatea de a vorbi în fața publicului este considerată esențială pentru omului de afaceri modern, fără a stăpâni această artă, din ce în ce mai greu poți să convingi publicul țintă.

Din ce în ce mai multe persoane ajung pe scenă (numărul evenimentelor din diverse industrii este în creștere), își doresc să filmeze video-uri de prezentare (afacerile au nevoie de conținut și în acest format), sunt tot mai multe ocazii de a lua cuvântul în public, de a te face auzit(ă).

Dacă și tu te regăsești într-una dintre situațiile de mai sus sau una similară, data viitoare când ai această oportunitate de a te adresa publicului, nu-i așa că îți dorești să fii bine pregătit pentru human to human speaking?

Cătălina Duțu & Filip Ristovski

Obiectivul nostru este acela de a crea o experiență memorabilă, cea mai bună modalitate prin care putem păstra cu noi informațiile utile dobândite, de a obține rezultate.

Promitem că totul se va desfășura cu zâmbete și voie bună. Teama de comunicare sau reticența în a exprima ceea ce simțim și este relevant poate și va fi învinsă.

Am inclus mai multe surprize, despre care ne abținem cu greu să oferim detalii.

De asemenea, pentru că acest workshop se desfășoară pe parcursul unei întregi zile, este inclusă masa de prânz.

Lasă-ne să te convingem că acest seminar ți se potrivește și că îți va aduce beneficii și un plus de valoare!

Noi, Cătălina și Filip, te așteptăm cu drag!