Strategy in Action (SiA) este programul prin care definești, implementezi și urmărești strategia agilă a companiei tale, pentru a scala afacerea și a crește sustenabil pe termen nedefinit.

Într-o lume în schimbare continuă și accelerată, programul SiA economiseșteconsiderabil timpul și resursele oferind o structură validată științific, care și-a demonstrat plus valoarea în context internațional de afaceri.

Prin intermediul SiA, strategia nu rămâne o acțiune unică, ci este un proces continuu, ceea ce permite o execuție de succes, adaptată schimbărilor iminente din contextul macro sau micro economic al companiei.

Output-urile din fiecare etapă sunt ușor de înțeles și urmărit, oferă o imagine clară a oportunităților și modalității prin care acestea pot fi fructificate cu competențele interne existente sau care au nevoie să fie dezvoltate.

Eagle Consult&Services este, din septembrie 2023, partener oficial SiA – UK pentru România.

Ce cuprinde programul SiA?

Sunt trei componente integrate care asigură succesul în utilizarea programului SiA.

Când ai nevoie de programul SiA

Programul SiA sprijină companii din întreaga lume pentru a răspunde acestor provocări și a oferi rezultate concrete pentru obținerea avantajului competitiv.

  • Când nu ai claritate în activitatea desfășurată, iar a apela la consultanți externi este costisitor, în timp echipa internă nu este foarte ușor de convins să adopte ce au decis alții

  • Deși te străduiești, nu poți crește. Pe hârtie planul sună bine, doar că sunt prea multe variabile de luat în calcul și execuția se împotmolește la tot pasul.

  • Planificarea unei strategii presupune efort de timp și financiar pe care nu ți-l poți permite. În plus, până pui pe hârtie strategia, contextul se schimbă.

  • Echipa este reticentă la schimbare. De obicei strategia este definită de un grup restrâns de persoane, există dificultăți în a fi comunicată cu claritate către toți factorii implicați și adoptată de marea majoritate a celor care este nevoie să o execute.

Cine poate utiliza programul SiA?

Companiile au nevoi diferite, programul SiA oferă flexibilitate

Programul SiA este modular și poate fi utilizat de companii din orice industrie, de la start-upuri care urmăresc obținerea de finanțare, la companii care sunt în etapa de scalare, până la companii multinaționale care vor un instrument unic pentru a simplifica și maximiza procesul strategic.